Antwan Fodboldtrøjer Wolfgang

Chelsea-stjernen Tammy Abraham har afsløret at Fikayo Tomori overbeviste ham om ikke at forlade banen før han scorede sit hat-trick-mål under 5-2-sejren over Wolves.

Tomori satte Blues foran ved Molineux tilbage i september og krøllede sig ind i øverste hjørne fra rækkevidde, før Abraham nettede to gange for at etablere en 3-0 Fodboldtrøjer føring ved halvtid.

Han kæmpede med træthed og kom tæt på at blive udskiftet af manager Frank Lampard, men kollegakandidat Tomori overtalede angriberen til at forblive på banen og kræve matchbolden og tilføjede sit tredje mål på 55 minutter.

Abraham fortalte det officielle Chelsea-websted: ‘Det var en af ​​de følelser, hvor du scorer i to på hinanden følgende kampe, så du ikke er under pres for at score. I mit hoved følte jeg, at der ikke var noget pres.

Abraham fandt sig uheldigt at være i den forkerte ende på 69 minutter, og Patrick Fodboldtrøjer Cutrone trak endnu et mål tilbage, før Mason Mount sikrede tre point.

Den engelske international begyndte en fin start på sin debutsæson i Chelsea-holdet, hvor han syv gange blev nettet i hans åbning af fem Premier League-kampe.

Målene har været sværere at komme efter siden årsskiftet, men den 22-årige spids har noteret 15 mål i 34 optrædener denne sigt.

LakeshaAd jalkapallopaidat IsaacGiv

HuldaSloa fodboldtrøjer MarianoHa