Dulcie fotbollströjor YolandaS

Dulcie fotbollströjor barn SyreetaB

Tyskaren, 53, som är på väg att leda Anfield-outfit till sin första titel på 30 år, försökte stoppa sig själv när han frågade vad han tyckte om Whitehalls svar på coronavirus. Men i varumärkesstil lanserade han in en salvo ändå.

Han sa: ‘Jag är en sportsperson och jag vill inte säga vad jag verkligen tycker om situationen eftersom det skulle öppna en Pandoras ruta. Men …

Han tillade: ‘Ur en personlig synvinkel förstår jag inte varför vi började bära ansiktsmasker i stängda områden som butiker den 15 juni när alla andra länder gjorde det för fem eller sex veckor sedan.

Den karismatiska chefen fortsatte: ‘Inom klubben är vi säkra. Vi testas två gånger i veckan och det är en säker miljö. Men när vi går utanför är vi alla i samma situation.

Hittills har det varit 8 961 dödsfall från COVID-19 i Tyskland, ett land med en befolkning på 83 miljoner människor. I Storbritannien, med en befolkning på 66 miljoner, är dödstalet 42 429 – nästan fem gånger högre.

Klopp är dock glad över fotbollens återkomst, för actionens rena spänning, behovet av att slutföra Liverpools anmärkningsvärda säsong och för att skydda sportens framtid i allmänhet.

DaniDunsh jalkapallo pelipaidat CharamrWv

JohnYuiza Draktsett og Fotball KatrinDar

OtiliaEck Frankreich Trikot EricMaupi