Adrianne Fodboldtrøjer Tilbud ShannonT

Fremtiden for hver EFL-sæson kunne afgøres ved en større afstemning fra de spillere, der er ude af kontrakt i slutningen af ​​juni, ifølge The Sun.

Cirka 800 spillere vil se deres nuværende tilbud udløbe den 30. juni, men Championship, League One og League Two sæsoner vil helt sikkert blive forlænget ind i juli, hvis planerne billige Fodboldtrøjer om at genoptage fodbold godkendes.

Det kan betyde, at nogle klubber mangler spillere, og de er derfor tvunget til at spille svækkede sider i den forretningsmæssige afslutning af sæsonen med forfremmelses- og nedrykningssteder, som endnu ikke skal besluttes.

Ifølge The Sun har PFA spurgt enhver spiller, hvis kontrakt snart er i gang, om de er glade for at fortsætte med at spille i mindst en anden måned.

Det hævdes, at spillere vil få betalt ‘fratrædelsespenge’ for at spille indtil udgangen af ​​juli, men der ville ikke Fodboldtrøjer være nogen ekstra løn på tilbud.

Afstemningen, der snart finder sted, kan have indflydelse på EFL-cheferens beslutning, da de ser ud til at genstarte sæsonen bag lukkede døre i juni.

Det hævdes, at flere ejere af League One og League Two-klubber har informeret EFL om, at de ikke har økonomi til at betale spillere for en ekstra måned.

Alejandri fodboldtrøjer børn LauriePdc

AurelioMs maglie calcio MikaylaIr