Quentin voetbalshirts ArlenePe

Quentin goedkope voetbalshirts Ernestin

De afgelopen dagen is de kans op het zien van Chicharito in de MLS toegenomen en zelfs de sportdirecteur van Galaxy, Dennis te Klose, bevestigde dat ze er alles aan doen om de spits uit Mexico te contracteren.

De entourage van Galaxy reisde vorige week naar Sevilla om deze deal zo snel mogelijk te sluiten. Vandaag begonnen veel teams in de MLS voetbalshirts outlet aan hun voorseizoen en een van de teams was LAFC, waar aan het einde van de training de regerende MVP, Carlos Vela, sprak over het hebben van zijn goede vriend oké in dezelfde competitie en stad als hij.

Carlos Vela en Javier Hernandez begonnen beiden hun carrière in het jeugdteam van Chivas en speelden nu naast in twee WK’s. Dus voor de kapitein van LAFC zou het belangrijk zijn dat zijn vriend zich bij Galaxy aansloot.

De komende dagen zou LA Galaxy een concreet antwoord moeten krijgen van Chicharito goedkope voetbalshirts en zijn echte club, Sevilla, als hij dit jaar wel of niet in de MLS gaat spelen, of nog zes maanden in Europa blijft.

Para poder comentar debatteert estar

registrado

y haber iniciado sesión.

¿Olvidaste la contraseña?
\r

\r

\r

AgnesnuO maglie calcio bambino CliftonPr

Cassandra Danmark Trøje Børn BenedictA

MabelErvi billige fodboldtrøjer DanielaGo