Christal Draktsett og Fotball ValerieS

Christal Draktsett og Fotball Albertha

Den sveitsiske internasjonale ba Gunners-supportere om å ‘f ** k off’ da han ble byttet ut i lagets 2-2 uavgjort med Crystal Palace.

Tidligere Arsenal-manager Unai Emery lettet raskt midtbanespilleren fra sine oppgaver som kaptein og overrakte armbåndet til Pierre-Emerick Aubameyang.

I slutten av desember så det ut til at Xhaka var på vei ut fra Emirates da det ble rapportert at han ville avtalt personlige betingelser med Hertha Berlin.

Xhaka har imidlertid startet alt bortsett fra en kamp siden Arteta etterfulgte Emery som Arsenal-sjef, noe som har fått forslag om at 27-åringen vil forbli i klubben.

Og Arteta har avslørt en lang prat med den tidligere Borussia Mönchengladbach-mannen – der han lovet ham klubbens fulle støtte – har tilsynelatende overbevist ham om å se ut påminnelsen om kontrakten hans med nord-Londonere.

Artetas optimisme om at Xhaka oppholdt seg i Arsenal kom til syne etter Gunners ‘2-0-seier over Manchester United på nyttårsdag.

Xhaka og hans lagkamerater fra Arsenal skal tilbake i aksjon lørdag ettermiddag og reiser til Selhurst Park for å ta på Crystal Palace.

Artetas tropper går inn i kampen på baksiden av en 1-0-seier over Leeds United i tredje runde av FA-cupen.

JeramyKom Fotballdrakter BillZelle

https://forum.slygame.fr/index.php?action=profile;u=132 Antonetta SilkeKall

MellisaMe Achetez dès maintenant le nouveau Maillot PSG 2020/2021 TammaraJa