Joann voetbalshirt kind BeauAran

Joann voetbalshirt kind JeromeMa

Jurgen Klopp verwierp suggesties dat Liverpool in januari de verkeerde speler van Red Bull Salzburg tekende, en wees erop dat zowel Takumi Minamino als Erling Haaland bij de ‘perfecte’ club terechtkwamen.

Salzburg zag in de winter twee van hun jonge sterren omhoog stokken, waarbij Minamino een verhuizing naar Anfield voltooide, terwijl Borussia Dortmund naar de veelgevraagde Haaland dook.

Minamino heeft slechts vier wedstrijden gespeeld voor de Voetbalshirt Reds terwijl hij zich blijft aanpassen aan zijn nieuwe omgeving, ver verwijderd van de prestaties van zijn voormalige teamgenoot die het Duitse voetbal stormenderhand heeft veroverd.

Haaland’s dubbelganger tegen Paris Saint-Germain op dinsdag bracht hem naar een verbazingwekkende 11 doelpunten in 450 minuten spelen in BVB-kleuren, waardoor hij op 19-jarige leeftijd de toast van het wereldvoetbal was.

Maar Klopp is terughoudend om zulke vergelijkingen te maken omdat hij zijn nieuwe ondertekening ondersteunde om voetbalshirt kind te blijven verbeteren.

Liverpool leed een zeldzame tegenslag in hun laatste optreden, het verliezen van hun Champions League laatste 16 heenwedstrijd aan Atletico Madrid met 1-0.

In eigen land blijven ze echter heerszuchtig, met 25 overwinningen en één gelijkspel in hun eerste 26 wedstrijden waarmee de Premier League-titelrace al in februari praktisch werd beëindigd.

Klopps mannen zullen maandag weer in actie komen, wanneer ze West Ham United op Anfield hosten.
\r

\r

\r

VeraNolan HOME EstellaLu

AnalisaBo Frankrike Drakt NikiErnes

EZUTamisr maglia Lazio poco prezzo LillianIn