Georgianna jalkapallopaidat lapsille Corneliu

Georgianna jalkapallo pelipaidat Christop

Pariisin Saint-Germain-urheiluohjaaja Leonardo on vakuuttanut aikomuksensa sitoa Kylian Mbappe ja Neymar klubiin pitkällä aikavälillä.

Vaikka molemmat hyökkääjät ovat olleet yhteydessä muuttoihin viime kuukausina, Mbappeen Liverpooliin ja Real Madridiin sekä Neymariin siirtymällä joko Los Blancosiin tai Barcelonaan, Ligue 1: n mestarit eivät aio suunnitella elämää ilman tähti duoaan.

Siitä huolimatta, että jos he eivät pääse neuvottelemaan sopimuksen jatkamisesta parin kanssa, jonka sopimukset alkavat vuonna 2022, heidät voidaan pakottaa tekemään vaikeita päätöksiä ensi kesänä, ja se ei ole asia, jota Leonardo haluaa harkita.

Samalla Leonardo sanoo, että Neymar on pannut viime kesän, kun hän halusi liittyä Barcelonaan, takanaan.

Leonardo, joka ilmoitti PSG: n olevan ‘siirtymäkauden kesä ilman mitään bling-bling-siirtoja’, vahvisti myös, että ennättelijä Edinson Cavani poistuu klubista kesällä, kun hänen sopimuksensa päättyy, pitkäaikaisen palvelijan Thiago Silvan ja oikean kanssa -takaisin Thomas Meunier lähtee myös ilmaisista siirroista.

Vaikka Ligue 1 -kausi keskeytettiin varhain koronaviruspandemian vuoksi, PSG: n on tarkoitus saattaa päätökseen kaksi kotimaista kupikampanjaansa, joissa he kohtaavat Lyonin (Coupe de la Liguessa) ja Rennesin (Coupe de Francen) finaalissa, kun taas heidän Mestarien liigan tavoitteen odotetaan toteutuvan elokuussa.

FilomenaF camiseta athletic bilbao BorisSher

http://manifest-joy.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2534348 HelenAnst MelbaLink

FilomenaF camiseta athletic bilbao BorisSher