Nichol Goedkope voetbalshirt SWXBerni

Nichol voetbalshirt kind OrlandoV

Een laat eigen doelpunt van verdediger Diego Carlos annuleerde de opener van Luuk de Jong en bezorgde Levante maandag een nauwelijks verdiende 1-1-gelijkspel tegen Sevilla in La Liga.

Na te hebben gedomineerd tijdens een doelpuntloze eerste helft, sloeg de Nederlandse aanvaller De Jong in de eerste minuut van de tweede Voetbalshirt periode toe en sloeg de perfecte pass van Munir om een ​​bliksemsnelle tegenaanval af te sluiten en zijn ploeg de leiding te geven.

Het doel van De Jong kalmeerde de zenuwen van de bezoekers en Carlos dacht dat hij negen minuten later met een krachtige kop een seconde voor Sevilla had gescoord, alleen om het doelpunt te krijten voor een push op een verdediger.

Sevilla controleerde het spel de hele tijd, maar Levante zorgde voor een late golf en maakte bijna gelijk via invaller Hernani, maar zijn schot werd door de verdediger Jules Kounde van de lijn gehaald.

Even later kwamen Sevilla-doelman Tomas Vaclik en Carlos met hun draden over elkaar, omdat de laatste in de 87e minuut het voetbalshirt kind voorzet van Jorge Miramon in zijn eigen net veranderde. Levante zag er eerder goed verslagen uit en ontsnapte op de een of andere manier met een punt.

Ongeslagen in zes wedstrijden, laat de derde plaats Sevilla op 51 punten achter, vier voor Real Sociedad en vijf voor zowel Getafe als Atletico Madrid, terwijl Levante 12e is op 35 punten.
\r

\r

\r

BernardSe billige Barcelona Trøje DulcietgW

NickibmU Kjøp Manchester City fotballdrakter ErvinCole

NoeGossc maglie calcio a poco prezzo JodiBroad