Bernice goedkope voetbalshirts Kayleigh

Bernice goedkope voetbalshirts StellaCa

Aanvaller Robbie Robinson uit Clemson was de eerste algemene keuze in de Major League Soccer SuperDraft van donderdag en hij werd ondertekend door David Beckham’s nieuwe franchise Inter Miami.

Robinson, die de MAC Hermann Trophy won als de beste universiteitsspeler van voetbalshirts sale het land, had dit seizoen 18 goals en negen assists als junior. Hij werd ook uitgeroepen tot ACC-aanvallende speler van het jaar.

Kort nadat hij was geselecteerd, was Robinson via Skype verbonden met Beckham, onderdeel van de eigendomsgroep van Inter Miami en de president van de voetbalactiviteiten van het team. Het uitbreidingsteam bereidt zich voor op zijn eerste MLS-seizoen.

Robinson wordt beschreven als een dynamische en veelzijdige aanvaller die kan scoren met zijn voet of zijn hoofd.

Miami maakt hun MLS-debuut op 1 maart bij Los Angeles FC. De eerste thuiswedstrijd in het nieuw gebouwde huis van het team in Fort Lauderdale, Florida, is 14 maart tegen de LA voetbalshirts outlet Galaxy.

Miami had ook de derde keuze in het ontwerp en gebruikte het om Georgetown-verdediger Dylan Nealis, de jongere broer van New York Red Bulls-verdediger Sean Nealis, te pakken.

De eerste twee ontwerprondes zijn donderdag gehouden. De overige twee rondes worden maandag via conference call gehouden.
\r

\r

\r

Elverakog Portugal landsholdstrøje TysonMarl

DaltondzF Nyeste Fodboldtrøjer WillisLam

ShanelKir fotbollströjor barn KarriTurl