Jorg Goedkope voetbalshirt Paulette

Jorg voetbalshirt Stephain

Tisha zei verder dat Alan’s ‘communicatie’ met zijn dochter ‘zo sterk’ is en ze zou willen dat hij dezelfde hechte relatie met hun kind zou ontwikkelen, als ze er in de toekomst een hebben.

Alan sprak zich ook uit over de vraag of het paar al Goedkope voetbalshirt discussies heeft gehad over het samen stichten van een gezin.

Het paar bespreekt hun gezinsplannen nadat de Tyrone Dobbs-ster fans heeft geplaagd met een echografie, waardoor sommigen gingen geloven dat ze samen hun eerste kind verwachtten.

Alan onthulde echter op humoristische wijze in het bijschrift dat de scan eigenlijk een lever liet zien voordat pubs heropenden toen de beperkingen voor coronavirusvergrendeling in het VK begonnen te verminderen.

Hij schreef brutaal met het oog op zijn 206.000 Instagram-volgers: ‘Nou, hier gaat … spannend nieuws voor jullie allemaal! Het is een beetje een schok maar het is nu tijd om te delen.

De fans van Alan en Corrie-co-sterren gingen destijds naar de commentaarsectie om hun gedachten voetbalshirt kind te delen als reactie op zijn grap.

Sally Dynevor, die Sally Metcalfe speelt in de ITV-soap, schreef aan Alan: ‘Heel goed, ik had bijna xxx.’

Een vriend schreef vervolgens ‘gefeliciteerd maat’, waarop Alan zijn vriend corrigeerde door te antwoorden: ‘Zet je bril op en lees hem voor.’

Een teleurgestelde fan zei ook: ‘Dat was echt gemeen. Wist je hoe gelukkig ik me toen voelde!’
\r

\r

\r

OATLaylab Bayern Munchen pelipaita JeffryBed

ConsueloI Juventus pelipaita KoryCerva

Melaineyu Napoli trøje JimmyTyre