Madeline jalkapallopaidat lapsille Clarence

Madeline jalkapallo pelipaidat lapsille HattieCo

Saksan raporttien mukaan Arsenal haluaa Münchenin Bayern-puolustajan Jerome Boatengin 12,8 miljoonan punnan tammikuussa.

Boateng on aloittanut alle puolet Bayernin Bundesliiga-otteluista tällä kaudella, ja on todettu, että hän haluaa poistua seurasta talviikkunassa.

Arsenal on markkinoilla uudelle keskukselle takaisin Calum Chambersin kauden päättyneen loukkaantumisen seurauksena, ja RB Leipzigin Dayot Upamecano on yksi potentiaalinen kosija.

Boatengiä pidetään halvempana vaihtoehtona, koska Mikel Arteta löytää jalkansa klubilta, ja Sky Sports Germany ilmoittaa, että neuvottelut 31-vuotiaan potentiaalisesta liikkeestä ovat alkaneet.

Saksalainen kansainvälinen edustaja ei ole tuntematon Premier League -tapahtumasta viettäessään vuoden Manchester Cityssä ennen muuttoaan takaisin Saksaan vuonna 2011.

Sittemmin hän on siirtynyt voimista vahvuuteen, mutta viime viikkoina hän on löytänyt uuden pomon Hansi Flickin nojalla nokkimisjärjestyksen.

Sillä välin, Arsenal, klubi ei aseta etusijalle paljon tammikuun saapumisia, kun otetaan huomioon, että he viettivät kesällä 150 miljoonaa puntaa ja että heillä on keskusta takaisin William Saliballe, joka saapuu kesällä Saint-Etiennesta.

RustyLara billige Borussia Dortmund Trøje SvenWooln

FranceHin Borussia Dortmund Trikot ElviaOBry

ChesterLe Maglia Inter Milan 2020/2021 poco prezzo Suzannaak