Edythe voetbalshirts outlet EnriqueB

Edythe voetbaltenue kind GusBrous

Chelsea-ster Marc Guehi moet een verhuizing naar Swansea voltooien, waardoor hij herenigd zal worden met zijn voormalige Engelse onder-17-baas Steve Cooper en teamgenoot Rhian Brewster.

Swansea heeft een huurovereenkomst van 18 maanden voor hooggewaardeerde centrale verdediger Guehi met Chelsea gesloten, die voetbalshirts outlet donderdag zal worden afgerond zodra hij een medische en de laatste stukken papierwerk heeft afgerond.

Maar het is de bedoeling dat de 19-jarige Guehi de rest van deze campagne en de volgende campagne in Wales doorbrengt en zijn ontwikkeling voortzet met regelmatig voetbal.

Chelsea hoopt dat de langetermijnlening de ontwikkeling van Guehi zal versnellen en dat hij zal terugkeren om Chelsea-regular te worden, net als Andreas Christensen na twee seizoenen bij Borussia Monchengladbach.

Swansea-manager Cooper is verheugd om Guehi te landen te midden van de concurrentie van een aantal van zijn kampioensrivalen.

De kant van Cooper werd toen aangevoerd door spits voetbaltenue Brewster, die topscorer was van het toernooi en deze week ook in bruikleen ging bij Swansea.

Guehi heeft twee wedstrijden gespeeld voor het eerste elftal van Chelsea, de EFL Cup begint dit seizoen tegen Grimsby en Manchester United.
\r

\r

\r

NatalieHo maglie calcio a poco prezzo KeeleySla

LesleyDeC fotballdrakter barn IndiraApo

BradfordM Maglie Calcio 2019 Hortensed