Freeman voetbaltenue kind BasilFor

Freeman voetbaltenue kind LilianTh

Martin Semmens, CEO van Southampton, heeft beweerd dat de Premier League kan worden hervat terwijl mensen nog steeds vastzitten vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Premier League-voetbal is opgeschort tot 30 april, waarbij Semmens suggereerde dat wedstrijden ‘elke dag’ op televisie zouden kunnen worden vertoond om mensen een ‘teken te geven dat het voetbalshirts outlet land weer normaal wordt’.

Zoals gemeld door BBC Sport, Semmens zei: ‘We moeten doen wat goed en veilig is voor het grote publiek.

Semmens benadrukte het belang van het einde van het seizoen eind juni, wanneer een groot aantal spelers van verschillende clubs hun contract zullen verliezen.

Hij voegde eraan toe dat het problematisch zou kunnen zijn om dergelijke spelers een kortlopend contract te laten ondertekenen.

Hij voetbalshirts zei: ‘We hopen de competitie eind juni klaar te hebben’, voegt Semmens toe. ‘Zodra je die datum voorbij bent, zijn er juridische uitdagingen.

De meeste Premier League-clubs hebben dit seizoen 29 wedstrijden gespeeld, terwijl sommigen er 28 hebben gespeeld, wat betekent dat er nog veel moet worden gedaan voordat de campagne ten einde loopt.
\r

\r

\r

DonnyCant Maglie Calcio Bambino HudsonGar

JesusBrot fotbollströjor Paulwtyy

GiseleDin camisetas futbol AshlyEhv